Stinstin

Multimedia Design

Heerweg 20
6082 AC, Buggenum

T. 0648696559
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 92770738
NL198419430B01

Team

Stinstin Multimedia Design te Haelen (Midden-Limburg) is in 2009 ontstaan uit het enthousiasme van de drie vakkundige jongemannen François, Jean-Pierre en Sander.

Tijd om ons aan u voor te stellen. Wij zijn Stinstin:

FrenskeFrançois Thoolen:
Stinstins specialist op het gebied van film en fotografie. François heeft Fotojournalistiek aan de Hogeschool van Utrecht gestudeerd en heeft tevens het diploma van de opleiding ICT Media Design in Eindhoven behaald. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in de productie van professionele films door zijn Master diploma Audiovisuele Kunsten te behalen aan de filmacademie in Genk (LUCA, MAD Faculty). Inmiddels heeft hij al meerdere documentaires en korte speelfilms geproduceerd en geregisseerd, waaronder Harrie en Tina(2014), Leaving everything behind(2017) en 2FAST4U(2017).

Zijn werk is tevens zijn grootste hobby. François bekijkt de wereld het liefst door de lens van zijn camera, om diezelfde wereld te kunnen delen met zijn publiek. Zie de wereld zoals u deze nog nooit eerder heeft gezien, met behulp van deze ambitieuze filmmaker.
SachSander van Bergen:
Inspiratie in overvloed; deze uit Horn afkomstige creatieveling is altijd aan het tekenen en ontwerpen. Alleen perfectie is goed genoeg. "Mijn werk is mijn leven", aldus De Man Met Het Potlood.

Sander is Stinstins specialist op het gebied van webdesign en grafische vormgeving. Hij is in Eindhoven afgestudeerd aan de opleiding ICT Media Design en heeft zijn ICT kennis uitgebreid bij gerenommeerde Nederlandse en internationale bedrijven.
Mini-EL-overonsDe Stinstin Mobiel
Handig, milieuvriendelijk en grappig; maak kennis met onze trouwe mascotte Mini-El. Deze elektrische driewieler is ons geluidsstille hulpmiddel dat we regelmatig inzetten in de productie van onze films.

Misschien heeft u hem zelfs al eens zien rijden! Een auto van de zaak die zeker niet alledaags is. Bijzonder en opvallend. Exact datgene waar Stinstin voor staat!